Startsida Annons Horst Schäfer – Dunolin

Duntäcken av hög kvalité från tyska Horst Schäfer GmbH. Tillverkning sker efter tysk certifiering och DIN märkning. Du köper alltid klass 1 dun och fjäder. Det riktiga mjuka duntäcket från Schäfer hittar du hos https://www.dunolin.com som gör sovandet till extra njutning! Här kan du köpa rätt kvalité, modell och önskad fluffighet. Vi representerar tyska Horst Schäfer GmbH som har tillverkat duntäcken, dunkuddar och andra dun-/fjäderprodukter i över ett halvt sekel. Schäfer hyser stor kärlek till traditionella hantverkstekniker i hela tillverkningsprocessen, från rå-dun till färdigt duntäcke. Tillverkningen är miljövänlig och klimatneutral – inga kemikalier används – och kvalitén säkras och klassas genom tysk DIN Certifiering.

Som alternativ till naturvänligt duntäcke har vi mjukt skönt ekologiskt ulltäcke i fin kardad merinoull insytt i ekologiskt bomull, som också har en utomordentlig god andningsförmåga för en god sömn. 

Dunolin har specialiserat sig på lakan, påslakan och örngott i naturligt miljövänligt linne (100%) som ger den unika känslan som bara linnetyg ger.

Upptäck du också våra produkter av hög kvalité till låga priser i vår e-butik! https://www.dunolin.com

Du kan alltid få personlig kontakt och råd på telefon! 031-19 99 17 eller info@dunolin.com